Първоначално публикувано от Ilko Ivanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мощността на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеАко видя колата може и да го получа!
Аааааа твоя съвет, "затапвай и ща са опрай"......
Ми се струва, че не ти отива на "професията".
Щот той човека няма време за диагностика за 20мин. ти ша го караш да реже ламарина да дупчи за тая тапа, да разглобява и сглобява и накрая ако не стане нищо......
Мииии свършил си едно добро дело, дай да почнем от начало......
Точно па на ЕВРО-3 и на 100% да е отворен турбинката ще си нагъчи и няма да има дерт с тръгването.
---------- Post added at 07:33 ---------- Previous post was at 07:31 ----------
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеA така, мачкай като не мислят и не отбиратАз приключвам по темата,ще чакам колегата да даде отговор,за да ви натрия носовете
П.С.Към Хаяско,какво значи думата нагъчи,че я няма в тълковния речник,и имаш ли представа кога ще нагъчи турбинката,може би към 3000 об.????????Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеТочно па на ЕВРО-3 и на 100% да е отворен турбинката ще си нагъчи и няма да има дерт с тръгването.
Тръгва да.
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе ако я накара да тръгне, а ако я накара да запали въобще
Ся да не вземе да ми обяснявате, че вътре е чисто кат в аптека и всички дупки са зейнали....
И да на 110-коньова Мареа при заяждащт соленоид на ЕГР-а и напразен ход е 100% отворен, при всичко почистено, колата си тръгва без газ, без проблем!
Не е на същия мотор ма тая снимка намерих.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеАко егр е отворен на мах.и я накараш да трагне по нанагорно ще те черпя колкото искаш.Тръгва да.
И пали да.
Ся да не вземе да ми обяснявате, че вътре е чисто кат в аптека и всички дупки са зейнали....
И да на 110-коньова Мареа при заяждащт соленоид на ЕГР-а и напразен ход е 100% отворен, при всичко почистено, колата си тръгва без газ, без проблем!
Не е на същия мотор ма тая снимка намерих.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеАко егр е отворен на мах.и я накараш да трагне по нанагорно ще те черпя колкото искаш.
И пали да.
Не е на същия мотор ма тая снимка намерих.[/QUOTE]
Тръгнал си срещу вятъра мой човек. Трудно се се стига така.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи май не си разбрал/инче се ежиш де/,че на 110/116 коньовия мотор слагат около 4-5 модела на управление на ЕГР-а,при Фиат е едно,при Алфа съвсем друго
Къ са набутах с тоааа Фият.....
Земи да си купа една Алфа....
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
Тръгнал си срещу вятъра мой човек. Трудно се се стига така.sigpic
GT- JTDm 150
Comment
-
Когато се коментира в дадена тема точно дадена кола всякакви външни коментари не на място приличат много на оправдания или спам. Какво било станало на някои си Фиат е толкова несериозно колкото да не е Фиат ами например Шкода. Просто е излишно да се коментира.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Е айде стига сега.
Виждал си карта на ЕГР от Фиат жтд110 и Алфа жтд115... ЕДЦ15ц7
За ЕДЦ16 няма въобще да коментирам - може би това имаш предвид?Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Точно за едц15 говоря. ЕГР не е само карта на ЕГР-аВсъщност картата на ЕГР както я наричаш изобщо не е карта на ЕГР-а, и аз се сещам за поне още 5 карти свързани с ЕГР, но както и да е. Форума не е школо за диагностици още повече за мапери. Колегата да си провери ЕГР-а и ако не е там проблема ще помагаме нататък.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Е супер. Сега ще се замерваме с термини, дефиниции, още малко може и с адреси...
Много добре знаем и двамата,еку-то по какво главно се ориентира за работата на ЕГР и за какво е картата...
Може да ми кажеш на лично или на скайпа колко са големи разликите в управлението на ЕГР клапана на конкретните двигатели 110 и 115к.с. жтд.
По темата казах и по-горе че съм напълно съгласен с теб .Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 01:57.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКогато се коментира в дадена тема точно дадена кола всякакви външни коментари не на място приличат много на оправдания или спам. Какво било станало на някои си Фиат е толкова несериозно колкото да не е Фиат ами например Шкода. Просто е излишно да се коментира.
И аз лично няма ко да се оправдавам.
Просто се размислих колко ли кончета съм изгубил за дет още не съм си затапил ЕГР-а!!!
И по принцип не съм искал да се заяждам (ежа както казва Мъри) с никой!!!
Просто отговора "затапваш и готово" не ви отива!
Спокойно можеше да обясните с няколко изречения защо трябва да си затапим ЕГР-ите......
Предполагам, че повечето пишещи тук щяха да ви разберат и да останат доволни от наученото.....
sigpic
GT- JTDm 150
Comment
Comment